De REEP & Belle - BELLE GOES BANANAS
67
page,page-id-67,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.4,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

De REEP & Belle

Belle heeft van huis uit meegekregen wat echt eten inhoudt en liep als kind mee in de keukens van diverse restaurants. In combinatie met haar achtergrond in competitieve vechtsporten als judo en kickboksen, waarbij op gewicht zijn een grote rol speelt, is er op een natuurlijke manier een mooie balans ontstaan tussen lekker en gezond eten. Belle is inmiddels een fanatieke CrossFitter: een combinatie van turnen, gewichtheffen en fitness. Ook hierbij is goede voeding belangrijk te kunnen presteren en je doelen te bereiken.

De reep

De REEP en ontwikkelingen

Een klein energie-bommetje zonder onnodige toevoegingen met een heerlijke, intense smaak. In ongeveer twee jaar tijd heeft De Reep zich doorontwikkeld tot een prachtig, uitgebalanceerd product met alle belangrijke aspecten van kwaliteit, functionaliteit en smaak.

 

Alle ingrediënten zijn met zorg uitgekozen en hebben een doelbewuste plek in de Reep. De noten en bessen worden zonder toevoegingen eigenhandig gedroogd op een lage temperatuur. Op die manier blijven de goede voedingstoffen  behouden en worden sommige zelfs versterkt, zoals anti-oxidanten. Doordat de noten worden geweekt gaat het minder goede fytinezuur* eruit  en door het drogen worden ze ook lekker knapperig. De Reep biedt net dat beetje extra wat je tijdens een training nodig hebt en is zeer geschikt als tussendoortje.

 

Belle is druk bezig met het ontwikkelen van een mooi platform over eten en voeding, en zal in de nabije toekomst verschillende repen uitbrengen, waaronder een chocolade proteïne-reep.